CityPark

Citypark
hqdefault
43062352
48247490
previous arrow
next arrow
Citypark
hqdefault
43062352
48247490
previous arrow
next arrow

Gjithcka filloi me sektorin e shperndarjes se materialit elektrik por shume shpejt A BI ESSE u be pike referimi persa i perket kualitetit, konsulences teknike, sherbimit profesional, i ofruar nga nje staf i trainuar per te qene ne sherbim te klientit.

Sektoret e kompanise gjate kohes jane zhvilluar dhe A BI ESSE sot ofron produkte dhe sherbime si: Instalime Civile, Instalime Industriale, Sisteme Menaxhimi per Godina dhe Hotele, Sisteme Automatike per Banesa, Rrjete Kompjuterike, Panele Elektrik etj.

Per sa i perket sigurise ne A BI ESSE do te gjeni Sisteme Alarmi, Automatizime per Dyer, Sisteme Parkimi, Sisteme Sinjalizimi, Sisteme Vezhgimi, Sisteme Alarm Zjarri, Kontroll Aksesi, Kontroll Prezence Personeli etj.

A BI ESSE Studio Ndricimi eshte krijuar per ta vendosur veten si nje nga furnizuesit kryesore te standardeve dhe te ndricimit te specializuara.

Duke punuar me klientet, konsulentet, arkitektet dhe kontraktoret ne nje game te gjere te sektoreve te tregut, A BI ESSE ka nje ekip te specializuar dhe me pervoje te madhe ne sektorin e ndricimit civil per hotele, banesa dhe sektorin industrial per ndricim rrugor, lulishte, sheshe etj.