Bticino LivingNow Abiesse
Legrand Abiesse
Eelectron hotel room abiesse
Yokis Abiesse
Urmet videocitofoni Abiesse
Schneider Abiesse
Tela Icel Abiesse
Sisteme Zjarri
BFT Automation Abiesse
Rosi Abiesse
Ndricim Teknik Abiesse
Schneider Abiesse Easy 9
previous arrow
next arrow
Ndricimi Abiesse
Ndricimi Abiesse
Shadow
e5455 - copy

A BI E SSE nëpermjet sektorit te saj te ndriçimit (nje show room prej 150m me mbi 600 modele ndriçuesish), me personel të specializuar, e vetmja në këtë fushë, është në gjendje të ofrojë ndriçime vitrinash për dyqane, ndriçim dyqanesh me forma e aplikime nga më të ndryshmet, sisteme ndriçimi për supermarkete, ndriçim profesional për ushqime të ndryshme mish peshk bukë e perime, gjithashtu dhe studimin e tonalitetit të dritës në bazë të produkteve që do të tregtohen duke përdorur gjithnjë llambat e duhura për çdo produkt

Ndricimi

Untitled-4

Sisteme Inteligjente

A BI ESSE është në gjendje të ofrojë sisteme moderne të impianteve civile të banesave të mbështetura në teknollogjinë bus me anë të së cilës është i mundur automatizimi dhe kontrolli i shumë funksioneve normale të një banese si, krijimi i skenarëve të ndriçimit, kontrolli i fuqisë së harxhuar në mënyrë që asnjëherë të mos kalohet fuqia maksimale e kontraktuar me KESH-in dhe bën të bjerë automatin e matësit në garazh…

Untitled-4
Untitled-4 - copy
Shadow
energjia-e-rinovueshme
Shadow
Pllaka-Katrore---VZS

Energjia e Rinovueshme

A BI E SSE nëpermjet sektorit te saj te ndriçimit (nje show room prej 150m me mbi 600 modele ndriçuesish), me personel të specializuar, e vetmja në këtë fushë, është në gjendje të ofrojë ndriçime vitrinash për dyqane, ndriçim dyqanesh me forma e aplikime nga më të ndryshmet, sisteme ndriçimi për supermarkete, ndriçim profesional për ushqime të ndryshme mish peshk bukë e perime, gjithashtu dhe studimin e tonalitetit të dritës në bazë të produkteve që do të tregtohen duke përdorur gjithnjë llambat e duhura për çdo produkt…

Ndricimi

A BI ESSE nëpermjet sektorit te saj te ndriçimit (nje show room prej 150m me mbi 600 modele ndriçuesish), me personel të specializuar, e vetmja në këtë fushë, është në gjendje të ofrojë ndriçime vitrinash për dyqane, ndriçim dyqanesh me forma e aplikime nga më të ndryshmet…

Lexo më shumë

Home and Building Automation

A BI ESSE është në gjendje të ofrojë sisteme moderne të impianteve civile të banesave të mbështetura në teknollogjinë bus me anë të së cilës është i mundur automatizimi dhe kontrolli i shumë funksioneve normale të një banese…

Lexo më shumë

Energjia e rinovueshme

A BI ESSE nëpermjet sektorit te saj te ndriçimit (nje show room prej 150m me mbi 600 modele ndriçuesish), me personel të specializuar, e vetmja në këtë fushë, është në gjendje të ofrojë ndriçime vitrinash për dyqane, ndriçim dyqanesh me forma e aplikime nga më të ndryshmet

Lexo më shumë

Sherbime

Panele Elektrik

Sisteme Inteligjente

Data

Siguria

Rreth Nesh

A BI ESSE qe nga viti 1995 eshte kompania lider ne furnizimin me shumice dhe pakice te materialit elektrik. Ne gjithe keto vite A BI ESSE ne planet e saj te zhvillimit ka pasur dhe ka ne fokus dy pika te forta:

Lexo më shumë

Historiku

Gjithcka filloi me sektorin e shperndarjes se materialit elektrik por shume shpejt A BI ESSE u be pike referimi persa i perket kualitetit, konsulences teknike, sherbimit profesional, i ofruar nga nje staf i trainuar per te qene…

Lexo më shumë

Evente / Te reja

A BI ESSE ne bashkepunim me perfaqesuesit e zyres se BTICINO-s ne Shqiperi, prezantojne rinovimin e pllakave te reja te serise se njohur te pllakave matrix ekskluzive kjo per tregun Shqiptar…

Lexo më shumë