contact_us

Na Kontaktoni

Selia Qendrore

Rr. 28 Nentori 73,

K.P Kashar Tirane

Siguria

A BI ESSE permes sektorit te sigurise, ofron zgjidhje per cdolloj nevoje te lidhur me sigurine ne banesa, vende pune, hapesira publike, banka, industri dhe aktivitete tregtare, duke propozuar nje game te gjere e te kompletuar te sistemeve kundra-zjarrit, kundra-vjedhjes dhe video-kontrolli.

Pervec produkteve te nje cilesie te larte, A BI ESSE ofron nje suport teknik dhe komercial me nje profesionalitet te larte. Klienti shoqerohet ne cdo faze, qe nga perllogaritja e preventivit , ne zgjedhjen e produktit e deri ne instalimin e tyre.

vit.