Njerezit Tane

Ne A BI ESSE ne mendojme qe njerezit jane vlera me e madhe dhe me e rendesishme  e suksesit te punes tone. Ne kompanine tone suksesin e kemi arritur gjithmone si nje skuader.

Ne jemi gjithmone duke kerkuar njerez qe kane objektiva , qe jane ambicioz, qe kane synime te qarta dhe qe jane besnike dhe te ndershem mbi te gjitha.

Gjithashtu ne i kushtojme nje rendesi po aq te madhe edhe kualifikimeve profesionale dhe akademike duke qene se A BI ESSE gjithmone investon  per profesionistet pasionante te cilet punojne per te rritur veten edhe kompanine.

Per te arritur qellimet menaxhimi i kompanise A BI ESSE eshtë ndare ne disa departamente te specializuara:

  • Departamenti i Shitjeve
  • Departamenti i Marketingut
  • Departmaneti i Blerjeve
  • Departamenti i Finances
  • Departamenti i Burimeve Njerzore
  • Departamenti i Projekteve
  • Departamenti i Sherbimeve
  • Departamenti i Prodhimit

 

Njerezit Tane