A Bi Esse

Magazina Qendrore ne Autostraden, Tirane-Durres

#000000

A Bi Esse

Filiali, Tirana 1

#000000

A Bi Esse

A Bi Esse, Studio Ndricimi

#000000

A Bi Esse

Filiali, Tirana 3

#000000

A Bi Esse

Studio e Ndricimit

#000000
http://www.abiesse.al/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/547262Picture_017.jpg
http://www.abiesse.al/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/972981Picture_036.jpg
http://www.abiesse.al/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/316865DSC00406.JPG
http://www.abiesse.al/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/582083Picture_008.jpg
http://www.abiesse.al/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/142947slide5.jpg
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Profili i Kompanise PDF Print E-mail

A BI ESSE qe nga viti 1995 eshte kompania lider ne furnizimin me shumice dhe pakice te materialit elektrik. Ne gjithe keto vite A BI ESSE ne planet e saj te zhvillimit ka pasur dhe ka ne fokus dy pika te forta:


  • Vazhdimisht ne kerkim te produkteve dhe teknologjive te reja per ti ofruar klienteve kualitetin me te mire.
  • Zgjerimin e vazhdueshem te rrjeteve te dyqaneve ne menyre qe te permiresoje me tej sherbimin e saj.


Gjithcka filloi me sektorin e shperndarjes se materialit elektrik por shume shpejt A BI ESSE u be pike referimi persa i perket kualitetit, konsulences teknike, sherbimit profesional, i ofruar nga nje staf i trainuar per te qene ne sherbim te klientit.

Sektoret e kompanise gjate kohes jane zhvilluar dhe A BI ESSE sot ofron produkte dhe sherbime si: Instalime Civile, Instalime Industriale, Sisteme Menaxhimi per Godina dhe Hotele, Sisteme Automatike per Banesa, Rrjete Kompjuterike, Panele Elektrik etj.

Per sa i perket sigurise ne A BI ESSE do te gjeni Sisteme Alarmi, Automatizime per Dyer, Sisteme Parkimi, Sisteme Sinjalizimi, Sisteme Vezhgimi, Sisteme Alarm Zjarri, Kontroll Aksesi, Kontroll Prezence Personeli etj.

A BI ESSE Studio Ndricimi eshte krijuar per ta vendosur veten si nje nga furnizuesit kryesore te standardeve dhe te ndricimit te specializuara.

Duke punuar me klientet, konsulentet, arkitektet dhe kontraktoret ne nje game te gjere te sektoreve te tregut, A BI ESSE ka nje ekip te specializuar dhe me pervoje te madhe ne sektorin e ndricimit civil per hotele, banesa dhe sektorin industrial per ndricim rrugor, lulishte, sheshe etj.

Te gjitha produktet jane te dizenjuara dhe te prodhuara nga firmat me te njohura Europiane duke i dhene perparesi cilesise, sigurise dhe performances.

Nje tjeter sektor i rendesishem ne A BI ESSE eshte sherbimi i mirembajtjes per Gjeneratore, Transformatore, UPS, Inverter, Stabilizatore etj.

Automatika Industriale lind si nevoje vazhdimisht ne rritje dhe per kete A BI ESSE ofron: Sensore Fotoelektrik, Induktiv, Kapacitiv, Celesa Fundore, Presostate, Sonda, Panele operative dhe Aksesore, Rele, Kontrollore Temperature, Siguria Makinerive, Blloqe Ushqimi, Variatore Shpejtesie per Motore Elektrik etj.

 

Nisma Te Reja

PREZANTIMI I PLLAKAVE TE REJA TE SERISE

News image

A BI ESSE ne bashkepunim me perfaqesuesit e zyres se BTICINO-s ne Shqiperi, prezantojne rinovimin e pllakave te reja te se...

Me Shume ...

INAGURIMI I FILIALIT TE RI

News image

Inaugurimi i Flilialit te Ri Ne date 24 shtator 2009, A BI ESSE inauguroi ne Tirane ( Rr.Bajram Curri, prane ...

Me Shume ...

UDHETIM ME BI ESSE GROUP

Qe prej vitit 1997, BI ESSE GROUP (BI ESSE Itali, A BI ESSE Shqiperi, R BI ESSE Rumani, BI ESSE ...

Me Shume ...

Login Form